APPARTEMENT 6

Graag willen wij u kennis laten maken met één van onze city appartments. Dit appartement is een cosy family appartment, met maar liefst een woonoppervlakte van 85 m². Het appartement bestaat uit 3 slaapkamers, een woongedeelte met flatscreen televisie, een badkamer met dubbele wastafel en een apart toilet. Terweeweg 6 heeft een goede bereikbaarheid, gekeken naar de afstand van deze woning tot voorzieningen in de buurt. Het appartement is geschikt voor 6 personen. Met winkelgebied de Kempenaer en de Albert Heijn voor de deur, bieden vele mogelijkheden voor uw verblijf.

APPARTEMENT 8

Toe aan een nachtje weg of een lang verblijf? Dan is Terweegweg 8 het juiste adres! Dit appartement is een uitgebreide woning. De woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 85 m². Het appartement is voorzien van een woonkamer met flatscreen televisie, een eetgedeelte, een keuken, een washok inclusief wasmachine, een open haard, een badkamer met ligbad, toilet en wastafel, 2 slaapkamers waarvan 1 kamer met een tweepersoonsbed en 1 kamer met 2 losse eenpersoonsbedden. Terweeweg 8 heeft een goede bereikbaarheid, gekeken naar de afstand van deze woning tot voorzieningen in de buurt. Het appartement is geschikt voor 4 personen. Met winkelgebied de Kempenaer voor de deur en de Albert Heijn, hoeft u aan niets te ontbreken.  

APPARTEMENT 12

Toe aan een nachtje weg of een lang verblijf? Dan is Terweegweg 12 het juiste adres! Dit appartement is een uitgebreide woning. De woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 85 m². Het appartement is voorzien van een woonkamer met flatscreen televisie, een eetgedeelte, een keuken, een badkamer met een inloopdouche en dubbele wastafel, 2 slaapkamers waarvan ieder een tweepersoonsbed. Terweeweg 12 heeft een goede bereikbaarheid, gekeken naar de afstand van deze woning tot voorzieningen in de buurt. Het appartement is geschikt voor 4 personen. Met winkelgebied de Kempenaer voor de deur en de Albert Heijn, hoeft u aan niets te ontbreken.