Ontdek het verborgen plekje van de randstad!

Een mooiere plek voor privé en zakelijke ontmoetingen is haast niet denkbaar. Luxury Vintage Hotel Villa Beukenhof met restaurant-bar-lounge La Société biedt u nagenoeg alles.

Restaurant

In ons sfeervolle restaurant met haar warme Parijse tintje bent u van harte welkom voor lunch en diner.

KEUKEN
Franse keuken met een Mediteraanse en Aziatische touch. Naast à la carte serveren wij het
3, 4 of 5-gangen menu van de chef. Maak kennis met de nieuwe Chef Lex Kok en geniet van zijn klassieke Franse gerechten.

LA SOCIÉTÉ
Een gevoel alsof je aanschuift bij goede vrienden in Frankrijk.

Bekijk menu Bekijk wijnkaart

Hotel

SUITES
Onze 5 suites hebben ieder een eigen stijl en inrichting, waarin de sfeer van het historisch gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Alle kamers zijn voorzien van een espressomachine, domotica (digitaal verlichtingssysteem), moderne tv-apparatuur, telefoon en Wi-Fi. In de grotere suites zijn de kamers voorzien van een infrarood sauna. Aan uw slaapcomfort hechten wij grote waarde. De comfortabele bedden zijn voorzien van luxe Kartell-matrassen.

APPARTEMENTEN
Graag willen wij u kennis laten maken met onze city appartments. Wenst u een nachtje weg of een lang verblijf met familie of vrienden? Dan zijn Terweeweg 6, 8 en 12 het juiste adres! De appartementen zijn uitgebreide woningen. Met winkelgebied de Kempenaer en de Albert Heijn voor de deur, hoeft u aan niets te ontbreken. De appartementen hebben een goede bereikbaarheid, gekeken naar de afstand van deze woningen tot voorzieningen in de buurt.

ONTDEK NU!
Haal alles uit uw verblijf! Onderaan de tekst vindt u onze digitale informatiemap. Hierin vindt u handige informatie en leuke tips. Ook kunt u de omgevingen verkennen, het weerbericht checken of een vraag stellen!